Snabbval
Other languages
Nyheter

 

Årets företagare 2017
Årets företagare 2017 är Hans Johansson med sitt företag Sjötorps Bygg AB
Vingåkers befolkning fortsätter att växa
Från 2012 har det varit en stadig trend i ökad befolkning i Vingåker. Ökningen på fem år är 274 personer och det senaste året, 2016, har befolkningen ökat med 146 personer.
Nationell bredbandskonferens
Vingåkers kommun tillsammans med Regionförbundet Sörmland står värd för den nationella bredbandskonferensen som går av stapeln den 8-9 februari på Båsenberga.
Vingåker ökar mest i Sörmland - 2016 rekordår för nyföretagandet
Vi välkomnar att företagsamma tar kontakt med kommunen för att stötta dem i deras företagstillväxt
600 000 kr till sommaraktiviteter
Vingåkers kommun har beviljats 320 000 kr som ska gå till att skapa meningsfulla sommaraktiviteter för Vingåkersbygdens barn och ungdomar i sommar. Förutom de 320 000 kronor har Vingåkers kommun avsatt lika stor summa i budgeten.
Polisen och Vingåkers kommun undertecknar samverkansavtal
10 januari skrev Vingåkers kommunchef Ralf Hedin och lokalpolisområdeschef Anders Gölevik på ett medborgarlöfte. Målet med löftet är invånarna i Vingåkers kommun ska känna sig tryggare och att utsattheten för brott ska minska.
Nu prövar vi 35-timmarsarbetsvecka!
Vingåkers kommun har tecknat avtal med Akademikerförbundet SSR och Vision om att ingå ett projekt med 35 timmars arbetsvecka med bibehållen heltidslön för utvald målgrupp.
Positiv utveckling i Vingåkersbygden gav 3,8 miljoner i bidrag
- Det är ett välkommet tillskott till kommunen som gör att vi kan lägga extra resurser för att utveckla kommunen, säger en nöjd Anneli Bengtsson, kommunstyrelsens ordförande
Nytt biljettsystem i Sörmlandstrafiken
Följ arbetet med det nya systemet.

uiqt|wBswuu}vH%vqvoismz5{mswuu}vH%vqvoismz5{muiqt|wB%wmjjH%vqvoismz5{m%wmjjH%vqvoismz5{m